1 0
Cestoviny s vajcom, smotanou a so slaninou

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
CESTOVINY
130 g fusilli
1 l voda
1 čl morská soľ
EŠTE BUDEME POTREBOVAŤ
50 g slanina
2 ks vajce
25 ml 33 % šľahačková smotana
50 g tvrdý syr
morská soľ
čierne korenie mleté
petržlenová vňať

Cestoviny s vajcom, smotanou a so slaninou

Jednoduchý recept hotový do pár minút - cestoviny s vajcom, smotanou a so slaninou.

  • 30 minút
  • porcie 1
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • CESTOVINY

  • EŠTE BUDEME POTREBOVAŤ

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
10 minút

Do hrnca si dáme variť vodu, ktorú osolíme a privedieme do varu. Do vriacej vody vysypeme cestoviny fusilli – ktoré uvaríme „al dente“. (Najlepšie sa pridržiavať času uvedeného na obale cestovín.)

2
Hotovo
5 minút

Medzitým si nakrájame slaninu na drobné kocky a opražíme na panvici.

3
Hotovo
5 minút

Vajíčka si rozbijeme, pridáme smotanu, nastrúhaný syr, soľ a čierne korenie a zmes rozmiešame v miske.

4
Hotovo
5 minút

Vodu z cestovín zlejeme a cestoviny pridáme k opraženej slanine a premiešame. Zalejeme vajíčkovou zmesou a opäť poriadne premiešame a môžeme servírovať.

5
Hotovo

Servírovanie

Cestoviny podávame dozdobené s vňaťou.

Receptíkovo

Krémové šafranové rizoto s cuketou
predchádzajúci recept
Krémové šafranové rizoto s cuketou
divoká ryža s baklažánovými chipsami
ďalší recept
Divoká ryža s baklažánovými chipsami
Krémové šafranové rizoto s cuketou
predchádzajúci recept
Krémové šafranové rizoto s cuketou
divoká ryža s baklažánovými chipsami
ďalší recept
Divoká ryža s baklažánovými chipsami

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here