INGREDIENCIE
-
60 g cibuľačervená
-
100 g slanina
-
1 konzerva MORCA-DELLA
-
50 g tvrdý syr
-
čerstvá bazalka
-
špagety
-
400 g špagety
-
2, 5 l voda
-
2 čl morská soľ
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
20 minút
|
V dostatočne veľkom hrnci si dáme variť vodu, ktorú osolíme. Do vriacej vody vysypeme špagety – ktoré uvaríme „al dente“. Najlepšie sa riadiť návodom na obale:-). |
2
Hotovo
15 minút
|
Medzitým si v hlbokej panvici orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na malé kocky nakrájanú slaninu. Následne pridáme MORCA-DELLU, poriadne premiešame a spolu povaríme asi 2 minúty. |
3
Hotovo
|
Uvarené špagety scedíme a servírujeme s omáčkou v hlbokom tanieri posypané nastrúhaným syrom a lístkami bazalky. |