0 0
Tortilla s kuracím mäsom a chrumkavou zeleninou

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
2 ks tortilla
KURACIE MÄSO
200 g kuracie prsia
1 pl gyros korenie
2 pl olivový olej
DRESING:
80 g kyslá smotana
½ čl tzatziki
NA DOZDOBENIE
100 g paradajky
100 g uhorka
50 g šalát
40 g cibuľa

NUTRIČNÁ HODNOTA

1 porcia
540 kcal
Kalórie
31, 8 g
Bielkoviny
43,1 g
Sacharidy
9 g
Cukry
25,3 g
Tuky
7,2 g
Nasýtené mastné kyseliny
1,7 g
Vláknina
0,7 g
Soľ

Tortilla s kuracím mäsom a chrumkavou zeleninou

Tento jednoduchý recept na tortillu s kuracím mäsom a chrumkavou zeleninou je nenáročný na prípravu a určite si ho zamiluje celá vaša rodina.

  • 25 min.
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • KURACIE MÄSO

  • DRESING:

  • NA DOZDOBENIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
20 minút

Na panvici si rozpálime olivový olej. Pridáme kuracie mäso, ktoré sme si umyli a nakrájali na pásiky. Mäso posype gyros korením, premiešame a restujeme asi 15 minút.

2
Hotovo
5 minút

Medzitým si pripravíme jednoduchý smotanový dresing. Do smotany pridáme zmes korenia tzatziki a premiešame.

3
Hotovo
5 minút

Cibuľu si nakrájame na drobné kocky, paradajky a uhorky na väčšie kocky alebo kolieska.

4
Hotovo
5 minút

Tortilly krátko ohrejeme z obidvoch strán na rozohriatej panvici. Potom ich potrieme smotanovým dresingom. Na tortillu poukladáme všetku nakrájanú zeleninu, šalát a mäso.

Receptíkovo

Chrumkavý smotanový posúch
predchádzajúci recept
Chrumkavý smotanový posúch
Chrumkavý pečený zemiak v šupke(Jacket potato)_receptikovo
ďalší recept
Chrumkavé pečené zemiaky v šupke (Jacket potatoes)
Chrumkavý smotanový posúch
predchádzajúci recept
Chrumkavý smotanový posúch
Chrumkavý pečený zemiak v šupke(Jacket potato)_receptikovo
ďalší recept
Chrumkavé pečené zemiaky v šupke (Jacket potatoes)

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here