INGREDIENCIE
-
Sójové rezance v trojobale
-
45 g sójové rezance
-
1 l vodahorúca
-
1 ks zeleninový bujón
-
1 ks vajce
-
2 pl 1,5 % mlieko
-
40 g strúhanka
-
40 g hladká múka
-
morská soľ
-
olivový olejna vyprážanie
-
Maslové zemiaky
-
500 g zemiaky
-
1 l voda
-
1 čl morská soľ
-
30 g maslo
-
petržlenová vňať
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
30 minút
|
Sójové rezance zalejeme horúcou vodou a pridáme zeleninový bujón. Rezance necháme vo vode 30 minút. |
2
Hotovo
25 minút
|
Medzitým si ošúpeme zemiaky, ktoré umyjeme a nakrájame na malé kocky a vložíme do hrnca s osolenou vodou a uvaríme domäkka. |
3
Hotovo
5 minút
|
Zemiaky si scedíme, pridáme na drobno nasekanú vňať a maslo a všetko poriadne vareškou premiešame. |
4
Hotovo
5 minút
|
Pripravíme si 3 misky. Jednu na múku, druhá na strúhanku a v tretej miske zmiešame vajce, mlieko a štipku soli, ktoré spolu rozšľaháme. |
5
Hotovo
10 minút
|
Zo sójových rezancov zlejeme vodu a postupne ich začneme obaľovať najprv v múke potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. |
6
Hotovo
10 minút
|
Do panvice nalejeme olivový olej. Necháme ho rozpáliť a následne ukladáme obalené rezance na panvicu a pečieme dozlatista. |