0 0
Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
Restované kuracie prsia
400 g kuracie prsia
½ čl morská soľ
½ čl korenie 4 farieb čerstvo drvené
2 pl olivový olej
Restovaný špenát na cesnaku
500 g špenát
4 strúčiky cesnak
2 pl olivový olej
¼ čl morská soľ
¼ čl korenie 4 farieb čerstvo drvené

NUTRIČNÁ HODNOTA

1 porcia
440 kcal
Kalórie
53 g
Bielkoviny
11 g
Sacharidy
5,3 g
Cukry
18,5 g
Tuky
2, 8 g
Nasýtené mastné kyseliny
4,8 g
Vláknina
2, 2 g
Soľ

Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku

druh jedla
  • Bez laktózy

Super zdravý, super jednoduchý a super rýchly. Taký je recept na kuracie prsia spolu s restovaným špenátom na cesnaku.

  • 30 minút
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • Restované kuracie prsia

  • Restovaný špenát na cesnaku

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
10 minút

Mäso si umyjeme a nakrájame na plátky. Každý jeden plátok naklepeme, osolíme a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením z oboch strán.

2
Hotovo
10 minút

Na panvici si rozpálime olivový olej, na ktorom z oboch strán orestujeme kuracie plátky.

3
Hotovo
10 minút

Medzitým si očistíme cesnak, ktorý nakrájame na tenké plátky, ktoré orestujeme na olivovom oleji.

4
Hotovo
10 minút

Následne pridáme lístky čerstvého špenátu. Posolíme, okoreníme a dusíme asi 8 minút.

Receptíkovo

Chrumkavý pečený zemiak v šupke(Jacket potato)_receptikovo
predchádzajúci recept
Chrumkavé pečené zemiaky v šupke (Jacket potatoes)
Krémová šošovicová polievka nakyslo
ďalší recept
Krémová šošovicová polievka nakyslo
Chrumkavý pečený zemiak v šupke(Jacket potato)_receptikovo
predchádzajúci recept
Chrumkavé pečené zemiaky v šupke (Jacket potatoes)
Krémová šošovicová polievka nakyslo
ďalší recept
Krémová šošovicová polievka nakyslo

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here