0 0
Krémová zelerová polievka s balkánskym syrom

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
800 g zeler
100 g mrkva
2 l voda
2 strúčiky cesnak
1 čl vegeta
1 kocka zeleninový bujón
čierne korenie mleté
200 g balkánsky syr

Krémová zelerová polievka s balkánskym syrom

druh jedla
  • Bez lepku
  • Vegetariánske

Pripravte si zdravú a zároveň nízkokalorickú verziu krémovej zelerovej polievky s balkánskym syrom. Jej jemnú chuť si zamilujete a určite doceníte aj množstvo vitamínov a minerálov, ktoré zeler obsahuje.

  • 35 minút
  • porcie 6
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
5 minút

Zeler a mrkvu si očistíme a nakrájame na kocky.

2
Hotovo
25 minút

Zalejeme vodou, pridáme roztlačený cesnak, zeleninový bujón a zeleninu varíme 25 minút.

3
Hotovo
5 minút

Zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérom, dochutíme vegetou, mletým čiernym korením a povaríme ešte 5 minút.

4
Hotovo

Zelerovú polievku podávame s balkánskym syrom nakrájaným na drobné kocky a čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.

5
Hotovo

Ako prílohu k polievke môžeme podávať posúch s pečeným cesnakom a petržlenovou vňaťou.

Receptíkovo

brokolicové placky
predchádzajúci recept
Brokolicové placky
Posúch s pečeným cesnakom a petržlenovou vňaťou
ďalší recept
Posúch s pečeným cesnakom a petržlenovou vňaťou
brokolicové placky
predchádzajúci recept
Brokolicové placky
Posúch s pečeným cesnakom a petržlenovou vňaťou
ďalší recept
Posúch s pečeným cesnakom a petržlenovou vňaťou

Napíšte komentár