0 0
Domáce zeleninové lečo s ryžou

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
DOMÁCE LEČO
700 g paradajka
230 g paprika
240 g cibuľa
2 pl olivový olej
1 čl morská soľ
RYŽA
250 g ryža
2 pl olivový olej
50 g cibuľa
1 kocka zeleninový bujón
400 ml voda voda

Domáce zeleninové lečo s ryžou

druh jedla
  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Vegetariánske

Domáce lečo pripravené z čerstvej zeleniny v kombinácii s ryžou je jedným z ďalších retro receptov môjho detstva.

  • 50 minút
  • porcie 4
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • DOMÁCE LEČO

  • RYŽA

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
30 minút

Zeleninu si umyjeme, očistíme a nakrájame. Do hrnca si dáme olivový olej a pridáme všetku nakrájanú zeleninu, premiešame a pridáme soľ. Za občasného miešania varíme 20 minút.

2
Hotovo
5 minút

Medzitým si pripravíme ryžu v tlakovom hrnci. Cibuľu si očistíme a nakrájame na malé kocky a dáme ju restovať do hrnca s olejom.

3
Hotovo
15 minút

Zalejeme ju vodou, pridáme bujón, karí korenie a premiešame. Hrniec uzatvoríme. Keď tlakový hrniec začne „pípať", stíšime plameň a ryžu necháme takto variť 7 minút. Po 7 minútach vypneme plameň a hrniec necháme, pokým sa z neho neuvoľní všetok tlak.

Receptíkovo

Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami
predchádzajúci recept
Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami
šunková pomazánka
ďalší recept
Jednoduchá šunková pomazánka
Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami
predchádzajúci recept
Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami
šunková pomazánka
ďalší recept
Jednoduchá šunková pomazánka

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here