0 0
Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
250 g hliva ustricová
2 ks vajce
2 pl olivový olej
40 g cibuľa
¼ čl morská soľ
štipka čierne korenie mleté
Ešte budeme potrebovať
pečivo
Na dozdobenie
petržlenová vňať

Hliva ustricová s vajíčkom a hriankami

druh jedla
  • Bez laktózy
  • Vegetariánske

Tento recept je jednoduchý a zároveň aj perfektný spôsob, ako si pripraviť hlivu alebo akékoľvek iné huby podľa vlastného výberu.

  • 20 minút
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • Ešte budeme potrebovať

  • Na dozdobenie

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
7 minút

Cibuľu si očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme ju restovať na panvicu s olejom. Restujeme asi 5 minút za občasného miešania.

2
Hotovo
5 minút

Medzitým si umyjeme hlivu a nakrájame na menšie kúsky.

3
Hotovo
10 minút

Hlivu pridáme k cibuli, osolíme, okoreníme a restujeme 10 minút.

4
Hotovo
3 minúty

Následne k hlive pridáme rozšľahané vajcia a zmes miešame pokým nie sú vajcia hotové.

5
Hotovo

Servírovanie

Hlivu servírujeme posypanú s nasekanou petržlenovou vňaťou a s hriankami alebo čerstvým pečivom.

Receptíkovo

syrovo-cesnaková pomazánka
predchádzajúci recept
Rýchla syrovo-cesnaková pomazánka
lečo s ryžou
ďalší recept
Domáce zeleninové lečo s ryžou
syrovo-cesnaková pomazánka
predchádzajúci recept
Rýchla syrovo-cesnaková pomazánka
lečo s ryžou
ďalší recept
Domáce zeleninové lečo s ryžou

Napíšte komentár