INGREDIENCIE
-
250 g hliva ustricová
-
2 ks vajce
-
2 pl olivový olej
-
40 g cibuľa
-
¼ čl morská soľ
-
štipka čierne koreniemleté
-
Ešte budeme potrebovať
-
pečivo
-
Na dozdobenie
-
petržlenová vňať
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
7 minút
|
Cibuľu si očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme ju restovať na panvicu s olejom. Restujeme asi 5 minút za občasného miešania. |
2
Hotovo
5 minút
|
Medzitým si umyjeme hlivu a nakrájame na menšie kúsky. |
3
Hotovo
10 minút
|
Hlivu pridáme k cibuli, osolíme, okoreníme a restujeme 10 minút. |
4
Hotovo
3 minúty
|
Následne k hlive pridáme rozšľahané vajcia a zmes miešame pokým nie sú vajcia hotové. |
5
Hotovo
|
ServírovanieHlivu servírujeme posypanú s nasekanou petržlenovou vňaťou a s hriankami alebo čerstvým pečivom. |