0 0
Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
Sójové rezance v trojobale
45 g sójové rezance
1 l voda horúca
1 ks zeleninový bujón
1 ks vajce
2 pl 1,5 % mlieko
40 g strúhanka
40 g hladká múka
morská soľ
olivový olej na vyprážanie
Maslové zemiaky
500 g zemiaky
1 l voda
1 čl morská soľ
30 g maslo
petržlenová vňať

NUTRIČNÁ HODNOTA

1 porcia
803 kcal
Kalórie
24,7 g
Bielkoviny
81,6 g
Sacharidy
7,1 g
Cukry
42,6 g
Tuky
12,9 g
Nasýtené mastné kyseliny
8,6 g
Vláknina
4,6 g
Soľ

Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi

druh jedla
  • Vegetariánske
  • 55 min.
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • Sójové rezance v trojobale

  • Maslové zemiaky

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
30 minút

Sójové rezance zalejeme horúcou vodou a pridáme zeleninový bujón. Rezance necháme vo vode 30 minút.

2
Hotovo
25 minút

Medzitým si ošúpeme zemiaky, ktoré umyjeme a nakrájame na malé kocky a vložíme do hrnca s osolenou vodou a uvaríme domäkka.

3
Hotovo
5 minút

Zemiaky si scedíme, pridáme na drobno nasekanú vňať a maslo a všetko poriadne vareškou premiešame.

4
Hotovo
5 minút

Pripravíme si 3 misky. Jednu na múku, druhá na strúhanku a v tretej miske zmiešame vajce, mlieko a štipku soli, ktoré spolu rozšľaháme.

5
Hotovo
10 minút

Zo sójových rezancov zlejeme vodu a postupne ich začneme obaľovať najprv v múke potom vo vajci a nakoniec v strúhanke.

6
Hotovo
10 minút

Do panvice nalejeme olivový olej. Necháme ho rozpáliť a následne ukladáme obalené rezance na panvicu a pečieme dozlatista.

Receptíkovo

Pečené zemiaky s rozmarínom a nivovým dresingom
predchádzajúci recept
Pečené zemiaky s rozmarínom a nivovým dresingom
Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom
ďalší recept
Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom
Pečené zemiaky s rozmarínom a nivovým dresingom
predchádzajúci recept
Pečené zemiaky s rozmarínom a nivovým dresingom
Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom
ďalší recept
Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here