INGREDIENCIE
-
Restované kuracie prsia
-
400 g kuracie prsia
-
½ čl morská soľ
-
½ čl korenie 4 fariebčerstvo drvené
-
2 pl olivový olej
-
Restovaný špenát na cesnaku
-
500 g špenát
-
4 strúčiky cesnak
-
2 pl olivový olej
-
¼ čl morská soľ
-
¼ čl korenie 4 fariebčerstvo drvené
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
10 minút
|
Mäso si umyjeme a nakrájame na plátky. Každý jeden plátok naklepeme, osolíme a okoreníme čerstvo namletým čiernym korením z oboch strán. |
2
Hotovo
10 minút
|
Na panvici si rozpálime olivový olej, na ktorom z oboch strán orestujeme kuracie plátky. |
3
Hotovo
10 minút
|
Medzitým si očistíme cesnak, ktorý nakrájame na tenké plátky, ktoré orestujeme na olivovom oleji. |
4
Hotovo
10 minút
|
Následne pridáme lístky čerstvého špenátu. Posolíme, okoreníme a dusíme asi 8 minút. |