• Domov
  • Pečivo
  • Zapečený croissant so šunkou, syrom a volským okom
0 0
Zapečený croissant so šunkou, syrom a volským okom

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
2 ks croissant
50 g šunka
100 g syr plátkový
2 ks vajce
1 pl olivový olej
morská soľ
čierne korenie mleté
mletá červená paprika
šalát
40 g rukola
40 g reďkovka
5 ks cherry paradajky
1 čl olivový olej
šalátové korenie

Zapečený croissant so šunkou, syrom a volským okom

Ako vo francúzskom bistre. Zapečený croissant so šunkou, syrom a volským okom. Tento plnený croissant je tak jednoduchý na prípravu a tak chutný na jedenie.

  • 10 min.
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • šalát

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
5 minút

Croissanty rozrežeme pozdĺžne na polovice a položíme obe polovice na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Na spodnú polovicu položíme šunku, syr a dáme zapiecť na 5 minút do rúry.

2
Hotovo
5 minút

Na panvici si rozohrejeme olivový olej, opatrne rozbijeme vajíčko, ktoré jemne osolíme okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou. Pečieme na miernom ohni asi 4 minúty.

3
Hotovo
5 minút

Do misky si dáme rukolu, nakrájanú reďkovku na kolieska a nakrájané baby paradajky. Pridáme olivový olej a posypeme šalátovým korením. Zeleninu jemne premiešame.

4
Hotovo

Servírovanie

Zapečený croissant podávame s volským okom a rukolovým šalátom.

Receptíkovo

Pečená brokolica s opekanými zemiakmi
predchádzajúci recept
Pečená brokolica s opekanými zemiakmi
Krémové paradajkové rizoto s kúskami kuracieho mäsa
ďalší recept
Krémové paradajkové rizoto s kúskami kuracieho mäsa
Pečená brokolica s opekanými zemiakmi
predchádzajúci recept
Pečená brokolica s opekanými zemiakmi
Krémové paradajkové rizoto s kúskami kuracieho mäsa
ďalší recept
Krémové paradajkové rizoto s kúskami kuracieho mäsa

Napíšte komentár