0 0
Krémová polievka hokkaido

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
1 menšia tekvica hokkaido
1 l voda
2 strúčiky cesnak
1 ks zeleninový bujón
½ čl sušené oregano
50 g cibuľa
30 g slané maslo alebo olivový olej
1 čl morská soľ
½ čl zázvor strúhaný
štipka chilli
čierne korenie čerstvo drvené

Krémová polievka hokkaido

druh jedla
  • Bez lepku
  • Vegetariánske

Zdravá super krémová polievka, ktorej jemnú chuť dotvorí štipka chili a zázvoru.

  • 45 min.
  • porcie 4
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
30 minút

Tekvicu umyjeme, ošúpeme, rozpolíme na štvrtiny a vyberieme semiačka. Následne nakrájame na malé kúsky, zalejeme vodou, pridáme bujón, posolíme a povaríme 25 minút.

2
Hotovo
10 minút minút

Medzitým si nakrájame cibuľu na malé kocky, ktoré opražíme na masle.

3
Hotovo
5 minút

Vodu z tekvice zlejeme do hrnca a tekvicu pridáme k opraženej cibuli a restujeme 2-3 minúty.

4
Hotovo
5 minút

Tekvicu zalejeme vodou, v ktorej sme ju varili a rozmixujeme ponorným mixérom.

5
Hotovo
5 minút

K rozmixovanej zmesi pridáme roztlačený cesnak, strúhaný zázvor. štipku čili, čierne korenie a oregano. Povaríme spolu 5 minút.

6
Hotovo

Servírovanie

Servírujeme s karamelizovanými krúžkami cibule a lístkami bazalky.

Receptíkovo

Obaľovaný chlebík vo vajci so šunkou a syrom
predchádzajúci recept
Obaľovaný chlebík vo vajci so šunkou a syrom
syrovo-cesnaková pomazánka
ďalší recept
Rýchla syrovo-cesnaková pomazánka
Obaľovaný chlebík vo vajci so šunkou a syrom
predchádzajúci recept
Obaľovaný chlebík vo vajci so šunkou a syrom
syrovo-cesnaková pomazánka
ďalší recept
Rýchla syrovo-cesnaková pomazánka

Napíšte komentár