• Domov
  • Bez lepku
  • Rukolový šalát s mozzarellou, paradajkami a kuracím mäsom
0 0
Rukolový šalát s mozzarellou, paradajkami a kuracím mäsom

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
100 g rukola
250 g cherry paradajky
2 balenia mozzarella
1 pl šalátové korenie
1 ks kuracie prsia
1 čl grilovacie korenie
olivový olej

Rukolový šalát s mozzarellou, paradajkami a kuracím mäsom

druh jedla
  • Bez lepku

Posilnite svoju imunitu počas bláznivého aprílového počasia. Pripravte si zdravý rukolový šalát na taliansky spôsob. Čerstvá mozzarella, šťavnaté paradajky a jemne pikantná chuť rukoly vás prenesú mysľou do letných slnečných dní.

  • 20 minút
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
5 min.

Paradajky si umyjeme a prekrojíme na štvrtinky. Následne si nakrájame mozzarellu na kocky. Obe ingrediencie pridáme k rukole, polejeme olivovým olejom a posypeme šalátovým korením. Šalát poriadne premiešame.

2
Hotovo
15 min.

Kuracie prsia si umyjeme a nakrájame na rezance. Mäso dáme do panvice na rozohriaty olivový olej, posypeme grilovacím korením, premiešame a restujeme 10 minút.

3
Hotovo

Rukolový šalát podávame spolu s opečenými kúskami kuracieho mäsa.

Receptíkovo

Karfiolová polievka s čedarom
predchádzajúci recept
Karfiolová polievka s čedarom
Grilované kuracie prsia s nivovo-smotanovou omáčkou s čerstvým špenátom
ďalší recept
Grilované kuracie prsia s nivovo-smotanovou omáčkou s čerstvým špenátom
Karfiolová polievka s čedarom
predchádzajúci recept
Karfiolová polievka s čedarom
Grilované kuracie prsia s nivovo-smotanovou omáčkou s čerstvým špenátom
ďalší recept
Grilované kuracie prsia s nivovo-smotanovou omáčkou s čerstvým špenátom