INGREDIENCIE
-
200 g paradajkyv konzerve
-
2 strúčiky cesnak
-
1 ks Jalapeño
-
5 stoniek koriander vňať
-
1 pl chilli omáčka Jalapeňo Mučíto
-
morská soľ
-
100 g tortilla chips
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
15 minút
|
1. Ošúpaný cesnak a celú papričku jalapeňo dáme na plech a pečieme v rozohriatej rúre na 200°C 15 minút. |
2
Hotovo
10 minút
|
Medzitým si paradajky v konzerve nakrájame na drobné kocky a dáme do misky. K paradajkám pridáme nasekanú vňať koriandru, chilli omáčku a trocha soli. |
3
Hotovo
5 minút
|
Opečenú papričku jalapeňo ošúpeme, odstránime zrniečka, roztlačíme vidličkou a pridáme k paradajkám. Taktiež k paradajkám pridáme vnútro z upečeného cesnaku a zmes poriadne premiešame. |
4
Hotovo
|
ServírovanieSalsu servírujeme s tortilla chipsami. |