INGREDIENCIE
-
Kuracie soté
-
400 g kuracie prsia
-
50 g cibuľa
-
1 pl olivový olej
-
½ čl morská soľ
-
¼ čl korenie 4 farieb
-
50 g cherry paradajky
-
½ ks chili paprička
-
1 pl kečup
-
120 ml voda
-
170 g kukuricav konzerve
-
400 g fazuľa v slanom nálevev konzerve
-
Ryža
-
250 g ryža
-
2 pl olivový olej
-
50 g cibuľa
-
1 kocka slepačí bujón
-
450 ml voda
-
½ čl karí korenie
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
10 minút
|
Cibuľu si nakrájame na malé kocky a dáme ju restovať na panvicu s olejom. Restujeme asi 5 minút za občasného miešania. |
2
Hotovo
5 minút
|
Medzitým si mäso si umyjeme a nakrájame kuracie prsia na rezance. |
3
Hotovo
15 minút
|
Mäso dáme do panvice, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájané paradajky, chili papričku a restujeme 10 minút. |
4
Hotovo
20 minút
|
Následne pridáme fazuľu v konzerve, kukuricu, kečup, mäso zalejeme vodou a všetko poriadne zamiešame. Varíme na miernom ohni 20 minút. |
5
Hotovo
5 minút
|
RYŽA (V TLAKOVOM HRNCI)Cibuľu si nakrájame na malé kocky a dáme ju restovať do hrnca s olejom. |
6
Hotovo
2 minúty
|
Následne vysypeme ryžu, ktorú poriadne premiešame, aby sa nám obalilo každé jedno zrnko. |
7
Hotovo
15 minút
|
Zalejeme ju vodou, pridáme bujón, premiešame a hrniec uzatvoríme. Keď tlakový hrniec začne "pípať", stíšime plameň a ryžu necháme takto variť 7 minút. Po 7 minútach vypneme plameň a hrniec necháme, pokým sa z neho neuvoľní všetok tlak. |