0 0
Krémová šošovicová polievka nakyslo

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
250 g červená šošovica
800 ml voda
80 ml 10 % smotana
1 strúčik cesnak
1 čl morská soľ
¼ čl korenie 4 farieb čerstvo drvené
1 pl ocot
1 čl čerstvý kôpor nasekaný

NUTRIČNÁ HODNOTA

1 porcia
434 kcal
Kalórie
33, 9 g
Bielkoviny
46,1 g
Sacharidy
4,4 g
Cukry
5,1 g
Tuky
2,6 g
Nasýtené mastné kyseliny
31, 4 g
Vláknina
1,2 g
Soľ

Krémová šošovicová polievka nakyslo

druh jedla
  • Bez lepku

Ochutnajte recept na netradičnú šošovicovú polievku nakyslo z červenej šošovice. Tento jednoduchý a zdravý recept si najlepšie vychutnáte so slaným smotanovým posúchom.

  • 30 min.
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
20 minút

Šošovicu prepláchneme a zalejeme vodou. Varíme 15 minút.

2
Hotovo
5 minút

Následne pridáme roztlačený strúčik cesnaku, soľ, korenie a povaríme ďalších 5 minút.

3
Hotovo
5 minút

Šošovicu rozmixujeme tyčovým mixérom, pridáme nasekaný kôpor a smotanu a polievku privedieme do varu.

4
Hotovo

Na záver pridáme ocot a polievku môžeme servírovať.

Receptíkovo

Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku
predchádzajúci recept
Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku
Penne s domácim bazalkovým pestom
ďalší recept
Penne s domácim bazalkovým pestom
Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku
predchádzajúci recept
Kuracie prsia s restovaným špenátom na cesnaku
Penne s domácim bazalkovým pestom
ďalší recept
Penne s domácim bazalkovým pestom

Napíšte komentár