0 0
Jednohubky z čerstvých paradajok, smotany a bazalky

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
4 ks paradajky veľké
200 ml kyslá smotana
2 strúčiky cesnak
morská soľ
čerstvá bazalka lístky

Jednohubky z čerstvých paradajok, smotany a bazalky

druh jedla
  • Bez lepku
  • Vegetariánske

Zbožňujem chuť sladučkých paradajok v kombinácii so smotanovým dresingom a čerstvou bazalkou. Ochutnali ste už túto kombináciu?. Ak nie, doporučujem – ja som sa do týchto „jednohubiek“ doslovne zamilovala. Bonus k tomu je, že si ich môžete pripraviť kdekoľvek, napríklad aj na dovolenke pri mori.

  • 10 min.
  • porcie 3
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo

Paradajky si umyjeme a nakrájame na hrubšie plátky a poukladáme na servírovacie taniere. V miske si zmiešame smotanu s roztlačených cesnakom a soľou. Na každý plátok paradajky dáme do stredu 1 čl smotanového dresingu a vrch položíme lístok čerstvej bazalky.

Receptíkovo

Domáce mini rožky
predchádzajúci recept
Domáce mini rožky
Plnené kuracie prsia s pestom, sušenými paradajkami a mozarellou
ďalší recept
Plnené kuracie prsia s pestom, sušenými paradajkami a mozarellou
Domáce mini rožky
predchádzajúci recept
Domáce mini rožky
Plnené kuracie prsia s pestom, sušenými paradajkami a mozarellou
ďalší recept
Plnené kuracie prsia s pestom, sušenými paradajkami a mozarellou

Napíšte komentár