INGREDIENCIE
-
240 g medové pláty
-
80 g vlašské orechy
-
125 g maslo
-
1 pl med
-
280 g čokoládové Pikaov konzerve
-
40 g kokosna obaľovanie
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
2 hodiny
|
Najprv si uvaríme Pikao (ideálne deň vopred), ktoré varíme v hrnci ponorené vo vode minimálne 2 hodiny. Necháme dobre vychladnúť. |
2
Hotovo
5 minút
|
Rozmixujeme si najemno medové pláty a orechy. Rozmixované pláty a orechy zmiešame. |
3
Hotovo
5 minút
|
K sypkej zmesi pridáme vychladnutého Pikao, zmäknuté maslo a med. Všetko spolu poriadne premiešame. |
4
Hotovo
20 minút
|
Z tejto hmoty tvarujeme guličky, ktoré obaľujeme v kokose. Hotové guličky skladujeme v chladničke. |