INGREDIENCIE
-
1 kus croissant
-
20 g puding v prášku panna cotta
-
100 ml 1,5 % mlieko
-
30 g nutella
-
50 g jahodyčerstvé
O RECEPTE
POSTUP
1
Hotovo
8 minút
|
Pripravíme si puding panna cotta. V malom hrnčeku si privedieme mlieko do varu, následne pridáme puding a za stáleho miešania varíme asi jednu minútu. Hotový puding prelejeme do misky a necháme vychladnúť. |
2
Hotovo
1 minúta
|
Jahody si očistíme od stopky, umyjeme a nakrájame na hrubšie plátky. |
3
Hotovo
1 minúta
|
Croissant si rozrežeme na polovicu. Spodnú polovicu potrieme nutellou, následne naň poukladáme jahody a druhú polovicu potrieme pudingom. Obe polovice spojíme a konečne sa môžeme pustiť do raňajok-) |