0 0
Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
Krémová omáčka
125 g údený losos
2 pl olivový olej
1 ks pór
200 ml 19% šľahačková smotana
morská soľ
čierne korenie
tagliatelle
250 g tagliatelle
1 a ½ l voda
1 čl morská soľ

NUTRIČNÁ HODNOTA

1 porcia
752 kcal
Kalórie
33 g
Bielkoviny
84,5 g
Sacharidy
10,6 g
Cukry
30,5 g
Tuky
10,3 g
Nasýtené mastné kyseliny
7,1 g
Vláknina
2,6 g
Soľ

Krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom

Pripravte si doma jednoduchý a rýchly recept na krémové tagliatelle s pórom a údeným lososom.

  • 25 min.
  • porcie 2
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • Krémová omáčka

  • tagliatelle

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
15 minút

Do hrnca si dáme variť vodu, ktorú osolíme a privedieme do varu. Do vriacej vody vysypeme cestoviny – ktoré uvaríme „al dente“. (Najlepšie sa pridržiavať času uvedeného na obale cestovín.)

2
Hotovo
10 minút

Medzitým si očistíme a umyjeme pór, nakrájame na kolieska a orestujeme v hlbšej panvici na olivovom oleji dozlatista.

3
Hotovo
10 minút

Následne pridáme smotanu a na drobno nakrájaný losos. Omáčku premiešame, povaríme ďalších 5 minút, jemne dosolíme, dokoreníme a odstavíme z ohňa.

4
Hotovo
5 minút

Cestoviny zlejeme, pridáme ich k omáčke a spolu jemne premiešame.

5
Hotovo

Servírovanie

Cestoviny servírujeme v hlbokom tanieri.

Receptíkovo

Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi
predchádzajúci recept
Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi
Kurací gyros s čerstvým šalátom
ďalší recept
Kurací gyros s čerstvým šalátom
Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi
predchádzajúci recept
Sójové rezance v trojobale s maslovými zemiakmi
Kurací gyros s čerstvým šalátom
ďalší recept
Kurací gyros s čerstvým šalátom

Napíšte komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here