0 0
Pečený hermelín s čerstvým šalátom

Zdieľaj na tvojej sociálnej sieti:

alebo si môžete skopírovať a zdieľať tento link

INGREDIENCIE

Upraviť počet porcií:
Hermelín
3 ks hermelín
3 pl olivový olej
1 pl grilovacie korenie na syr
Šalát
200 g čerstvý krájaný šalát
150 g cibuľa červená
250 g uhorka
250 g paradajky
4 pl olivový olej
1 pl šalátové korenie
Dresing
200 g biely jogurt
1 čl tzatziky korenie

Pečený hermelín s čerstvým šalátom

druh jedla
  • Bez lepku

Pečený hermelín s čerstvým chrumkavým šalátom je jeden z fit receptov, ktorý si vás získa nielen svojou nenáročnou prípravou. Táto perfektná kombinácia chutí je skvelou zdravou alternatívou obeda či večere.

  • 30 min.
  • porcie 3
  • jednoduchý

INGREDIENCIE

  • Hermelín

  • Šalát

  • Dresing

O RECEPTE

zdieľať

POSTUP

1
Hotovo
5 minút

Najprv si v miske zmiešame olej s grilovacím korením. S touto zmesou potrieme hermelín z oboch strán a zabalíme do alobalu.

2
Hotovo
25 minút

Zabalený hermelín dáme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 ° C 25 minút.

3
Hotovo
10 minút

Čerstvý šalát

Medzitým si pripravíme šalát. Do väčšej misky si vysypeme nakrájaný čerstvý šalát, nakrájané paradajky, uhorku a nasekanú cibuľu. Polejeme olejom a pridáme šalátové korenie. Nakoniec šalát poriadne premiešame.

4
Hotovo
2 minúty

Jogurtový dresing

Na záver si pripravíme dresing, pričom biely jogurt zmiešame s tzatziky korením.

5
Hotovo

Hermelín servírujeme s čerstvým šalátom a jogurtovým dresingom.

Receptíkovo

spanielske vtaciky
predchádzajúci recept
Španielske vtáčiky
Boloňské špagety alebo ragù alla bolognese
ďalší recept
Bolonské špagety alebo ragù alla bolognese
spanielske vtaciky
predchádzajúci recept
Španielske vtáčiky
Boloňské špagety alebo ragù alla bolognese
ďalší recept
Bolonské špagety alebo ragù alla bolognese

Napíšte komentár